Skip to content

OVER ONS

Uit eten in het gezelligste restaurant van Sittard

Brasserie Murphy’s is gelegen in het hart van Sittard en is al ruim 15 jaar een begrip. Een sfeervol restaurant met een uitgebreide menukaart voor ieder moment van de dag en voor ieders smaak. Of u nou zin heeft in een lekkere pasta, een vis- of vlees-gerecht, salade of een mexicaanse fajita.. Bij ons kunt u zeven dagen in de week terecht voor heerlijk eten tegen een vriendelijke prijs.

Ontbijten, lunchen of dineren in Zuid-Limburg? Bij restaurant Murphy’s in Sittard doet u dit uitgebreid en voordelig. Bij ons kunt u zowel traditioneel dineren als voordelig uit eten. Stel zelf uw eigen drie gangen menu samen of kies voor het keuze- of toeristen-menu.
Bij restaurant Brasserie Murphy’s in Sittard kunt u:
  • Lekker ontbijten
  • Voordelig lunchen in Sittard
  • Dineren in Zuid-Limburg
  • Uit eten in Sittard

Lunchen in Sittard

Wilt u lekker en voordelig lunchen in het centrum van Sittard? Bij ons kunt u genieten van heerlijke warme en koude lunchgerechten zoals sandwichrollen, rijk belegde spaanse stokbroden, pannenkoeken, burgers, wafels, tosti’s en nog meer.

Winter/zomer

Wist u dat wij achter door ook nog een overdekt, schaduwrijk terras hebben dat zowel in de zomer als wintermaanden toegankelijk is?

Ook voor een besloten gezelschap zoals een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, babyshower of zelfs een koffietafel bieden wij mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ons team staat voor u klaar!

Uit eten in Sittard

Ontbijten, lunchen of dineren in Zuid-Limburg? Brasserie Murphy’s heeft een zeer uitgebreide menukaart vol heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag en voor ieders smaak. Ook de vele dranken en een groot aanbod aan speciale koffies en kleine gerechten zorgen ervoor dat u altijd smakelijk wordt verrast en volop geniet. Bij ons kunt u van dinsdag t/m zondag terecht voor heerlijk eten tegen een vriendelijke prijs. Stel zelf uw eigen drie gangen menu samen of kies voor het keuze- of toeristenmenu.

Ons personeel staat altijd klaar voor u! Ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 046 – 400 92 22.

Openingstijden​

Maandag
gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
09.00 – 21.00 uur
Zondag
10.00 – 21.00 uur

GEMAKKELIJK CONTACT

Heeft u een vraag voor ons?

Stel uw vraag door middel van het formulier hier beneden, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.