
2e Paas Keuzediner
8 maart @ 08:00 - 21 april @ 17:00
€23,951e Paas keuzediner
Voorgerecht:
Stokbrood met kruidenboter en olijven tapenade
Aspergesoep met ham en ei
Italiaanse tomaten-crème soep
Zalmcarpaccio met frambozedressing (+ € 2,-)
Rundercarpaccio met truffeldressing (+ € 2,-)
Hoofdgerecht:
Gebakken zalmfilet met dille-roomsaus (+ € 3,-)
Victoriabaars overbakken met mozarella tomaat en pesto
Wienerschnitzel met Champignon- peper of zigeunersaus
3 Saté spiezen van varkenshaas met frites (+ € 3,-)
Tagliatella arabiata met pikante tomaten-groente saus
Maaltijd salade Valdieu met warme valdieukaasje met honing en tijm
Runderburger 200 gram met tomatenketchup, uitjes en frites
Dessert:
Coupe verse fruit
Tiramisu met vanille-ijs en slagroom
Grand dessert (+ € 1,50)
Luxe koffie of thee
vanaf 16:30 uur tot 21:00